(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думаешь их в Канаде меньше в % ?
-
Даже не в религии а в общей культуре носителей
-
Тобто наприклад, можливо Німеччина приваблює саме арабів-мусульман, тому що там вже була велика ком'юніті турків-мусульман. З іншого боку, Канада може якось приваблювати саме арабів-немусульман. І коли ми говоримо про якісь, ееее, м' яко та коректно скажемо, культурні несумісності - мені здається, що більшість з них має коріння саме в релігії, а не в етносі
-
А щодо першого питання, коли я питав про мову в Криму, це я почув теж від сторонньої людини, і хотів дізнатись деталі: >в 2011 в крыму на заправках и мойках везде встречали украинским языком, потом переходили на русский >гипермаркет, есть кассиры говорящие по-русски, есть по-украински >в крыму к концу нулевых во всех местах появились двуязычные кассы и т.п. и это прям вот уже при януковоще произошло >и по ощущениям с конца нулевых до лета 2011 (когда я в украине был последний раз) довольно заметно расширилось употребление украинского языка
-
Ну и сша 6.4
-
Опасная Канада..
-
Украина до войны 3.8 для сравнения
-
2022
-
ну в принципе все правильно он сказал тогда
-
Канада 2.3 Германия 0.8
-
Ну количество убийств на 100к населения в Германии в почти в 3 раз ниже чем в Канаде
-
Очень интересно!
-
Гайз підкажіть, а я тут одна така, кому оцінили спеціаліята як Post Graduate diploma, а не Мастер? WES не міг меня зробити евалюацію, тому робив University of Toronto. І я к я з ними не сперечалась, Мастера вони не дають (бо треба 2 роки після Бакалавру саме по їх правитам). Коротше, що в уьому випадку вказувати в формі при подачі на ЕЕ?? Які там є варіанти у полі освіта?
-
Мусульмане разные