(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну вот +- так же и в Испании они, да
-
Тут питання розтяжиме. Мені 3-4 кад коштує 5 штук, хз вага.
-
Франция может дороже, хз
-
4 евро за кило авокадо тут
-
Ну мабуть після хвилі хейту почала
-
Наслухався я про «халявні» європейські продукти, пішов в сб в бомж алді в Тулузі - курка по 10 є кг, авокадо по євро….. але сири, випічка і вино супер дешевші, не спорю . Але загалом моя корзина не вийшла б суттєво дешевша в Франції, а от зп….
-
Буквально вчера видел красивую клубнику по 5 евро за кило кстати Вру, не кило, меньше было, где-то 600-700
-
Во Франции кстати вроде за детей оч сильно уменьшают налоги
-
Але вайби звісно не до порівняння, ще б платили не жменю пармезану….
-
Думаю за евро 20 наешьсч
-
maps.app.goo.gl/BwXwE9gYTZkJDmpF9
-
В баскском это ч - пинчосы) Про комплексные обеды хз, но я был там в мексиканском рестике классном
-
Є різні види демократії, наприклад в Швейцарії місця в кабінеті міністрів розподіляються за партіями пропорційно до їх кількості в парламенті, а федеральний президент ротуєтьмя кожний рік по черзі з цих міністрів. Якщо захотіти - можна і демократію досить непогано зробити. Якщо захотіти...
-
Ми. Ви платите податки там, де ви живете. А вот фірма може робити по різному. 1. Є варіант, шо фірма вміє вести бухгалтерію як в вашій провінції і зразу +- нормально рахує податки. 2. Є варіант, шо фірма каже соррі, я буду рахувати податки так, як прийнято в провінції, де є фірма. (мій варвант) . Впродовж року наша бухгалтерія з мене знімають податки так, ніби я живу в їхній провінції. По закінченні року подаю декларацію і CRA перераховує податки відповідно до моєї провінції. В моєму випадку мені вертають переплату. Але якшо ви працюєте на провінцію з малими податками, а живете в провінції з більшими податками, то прийдеться доплатити податки...
-
Може по Більбао порадите де ок комплексні обіди не за всі гроші? Знаходжу або пікстоси чи як їх там, або ресторани які ніфіга не дешевше Франції
-
Не, все таки 6, и за кило
-
А, фрутерия просто