(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
можна навіть на 2 по 32 )
-
так у мене до рече теж пам"ять двоканальна, 2 плашки по 8 відповідно можна замінити на 2 по 16. але мені 16 вистачає
-
і брав півтора роки тому за 1300, це майже даром )
-
всі ті самі враження про мій, один в один, але в цьому 3060/11850h/було 16, доставив до 32/два слота nvme, додав ще один ссд
-
хм, тоді я чогось не доганяю чому воно похерило новий кабель хдмі? причому доволі швидко, і чому тоді новий кабель з початку працював а потім перестав
-
тоді дуже ймовірно, що антени можуть контактувати з портом - на них там має бути ізоляція на контактах, але вона може сповзти чи бути криво наліплена
-
хех а навіщо потрібен сата ссд, якщо є другий nvme слот? 😃
-
Це я тільки приїхав тоді, пам'ятаю як на мене дивились в canada computers, коли я 1300 кад тепом з телефона заплатив 😃 Вони такі "та ні ні ні ви шо, 150 баксів чи шось таке ліміт, треба фізична картка" - "не сцать хлопці" 😃
-
до речі про доставити, в моєму теж 2 нвме і 2.5 сата. Коли купував кажу доставьте мені 1тб на нвме і 1 тб на 2.5 сата. Мене продавці запевняли що там нема 2.5 сата. Потім людина яка доставляла нвме сказала що сата слота нема. А оскільки стіл був огорожен я не бачив. Прийшов додому - розкрутив , він там є. Ну а він там не маленький бляха. Його не можна не помітити. Він як половина батареї. Доставив сам. в КанадаКомп"ютерс такі ось майстри
-
ні, зараз
-
Ну норм практика. Але я подумав що краще ніж його окремо носити. Хай вже буде в ноуті. Тим паче слот є. А взагалі треба почати вже робити хоумлаб.
-
у мене як хлам для файлів external 2tb ssd 😃
-
сучасні nvme там шось якісь дурні цифри видають - у мене wd sn850 здається, ніфіга не повільний, але якийсь новий msi 13000 read/12000 write чи шось таке
-
Так, ну я його використовую як хлам для файлів. Не ставлю туди програми та інше.
-
і в 10 разів повільніший
-
З точки зори тих хто робив цей ноут - хз. А так зазвичай сата на 10% дешевший від нвме.