(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я рандомно закинула cv. Поприходили відгуки з великих компаній...(я навіть не очікувала). Але я мабуть не готова ще до такого, то ж і виникла ідея поступово прокачувати ці скіли. В ідеалі хотілося б вміти вирішувати задачки швидко з оптимізацією (і шоб кукуха не поїхала)
-
Іпсо? Ознаки іпсо - це те, що вам втирають нереалістичну маячню, наприклад "вийдемо на кордони 91го". Я кажу про те, що треба думати головою і шукати реалістичний сценарій майбутнього. Я досі не бачу жодного пояснення як реалістично вийти на кордони 91го. Та що там, навіть просто покращити поточний стан фронту. Просто "донатити но дохлу русню" це, звичайно, круте заспокійливе, але з усіма нашими донатами і західною допомогою вони гризуть і прогризають. Повільно і дорого для них, але роблять це. А ще це дорого дня України, бо з Української сторони купа втрат також, держава слабшає, економіка слабшає, допомога заходу слабшає, в той час як рашка адаптується і запускає військову машину. Невже не видно, куди це все котиться зараз? І що якщо тупо продовжувати браваду про "битися" то якраз буде "до останнього українця", а потім вони заберуть всю Україну, всіх жінок і дітей, бо здорові і здатні до бою чоловіки просто закінчаться. Я все ніяк не можу зрозуміти, як робота на цей сценарій вважається патріотизмом.
-
підскажіть плс, якщо я в Альберті працюю на Квебек можу поадтись на CEC?
-
Ви не бачите пояснення, як вийти на кордони 91-го. То не дивно, ви багато чого не бачите, судячи по тих коментах. напевно то тому, шо ви не спеціаліст в тому? Замість розносити тут цитати з методичок, якби вам було цікаво, ви би могли відкрити книжку з історії. А там, о чудо: та навіть недавно було купа війн, коли велика держава програвала не на полі бою, а тупо зливалася через інші причини. - Чому СССР вийшов з Афгану? Афганці що, вийшли на кордони? Чому СССР програв холодну війну? По ньому взагалі ні один ворожий танк не проїхався. - чому СССР віддав ГДР? Може хоть вони вийшли на свої кордони? Ви не пробували трохи ширше думати? Або таки довіритися військовим? :)