(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я пробула в Україні 1.5 року під час війни
-
жінкам кажуть "їдь в румунію, ми дозволяємо". а чоловік з дитиною типу залишиться сам... не всі компанії думають за людей :)
-
Але якби мені дозволили виїхати закордон без додаткових запитів і дозволів, то думаю моя кукуха була б стабільніше
-
ні в межах України переїхати, ні потім далі кудись
-
знайома ситуація. а самі в бостоні ходять з прапорами, типу підтримують працівників. ніякої допомоги не було
-
Потім вже дозволили всім
-
Я зрозуміла, що плану немає і виїхала з Києва, за два дні сама, але всі «переваги» початку війни відчула, бо за кордон не можна було
-
У всіх в Онтаріо так? :-)
-
В нас на роботі, було заборонено працювати з будь-якої локації, крім України, потрібно було отримувати дозвіл. Перед початком війни, я запитала, що буде, якщо почнеться війна? Чи є план? Мені сказали: все буде добре, якщо тобі так страшно, можеш поїхати в Львів
-
Торонто... Ми в КВ зняли таунхаус через місяць після приїзду без кредитної історії, тільки перший і останній
-
особистий досвід: + досвід співробітників (колишніх): -
-
але мені дозволили працювати і в європі, і в канаді. тому в принципі більш-менш задоволений. без апів, але і без звільнення :) є час пошукати варіанти
-
Мені можна було 3 місяці в Європі, а потім переходити на пейрол країн, які дозволені були ро списку, ну і без перегляду зп гросс, відповідно нет - суттєво падав, тому я лишилася в Україні. В Канаду щоб переїхати мені прийшлося звільнитися і їхати самій, але потім мені знайшли проєкт в Канаді через два місяці і забрали мене назад