(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це за 45 годин нальоту + теорія. 90% оплати - це пальне і оренда літака
-
Отримати в Калгарі базову ліцензію PPL ~14$cad за навчання, в Україні це коштувало 9k$ USD
-
Я там включаю мозок назад у режим «київського водія», норм) страшне інше, їх серпантини скажімо в Тоскані, які ледве-ледве на дві автівки, щоб не сказати на півтори, та як місцеві вночі по них ганяють. Їдеш собі тихенько понад прірвою, а воно виїжджає тобі назустріч і звичайно ж не по своїй смузі біля скелі, а по зустрічній, бо не вписується
-
Якщо один та любиш це, мабуть так. Влітку запамʼяталося в центрі Парижу - жінка їде по колу на мопеді, дитина позаду сидить в кріслі та ридає, руками махає на машини, бо їй здається що вони їдуть на неї😭 Мати, думаю, не чула чи не могла просто відволікатися на неї, там вперед треба дивитися
-
🇮🇷🇷🇺 Посол Ирана в Москве: большая делегация РФ отправится в Исламскую республику «Российская делегация, состоящая примерно из 160-170 руководителей и экспертов министерств и госорганизаций, а также учреждений российского частного сектора, отправятся в Тегеран для для участия в межправительственной комиссии», - сообщил посол Ирана в РФ Джалали (ТАСС). 28 февраля в Тегеране состоится межправительственная комиссия по торгово-экономическому сотрудничеству РФ и Ирана. РФ и Иран «практически полностью перевели» расчёты между странами в нацвалюты Иран и РФ подписали соглашение по противодействию санкциям #Иран Подписаться на канал AZfront
-
О, я здав на такі самі бали :) Згоден, що ПНП якось коряво бали рахує :-/