(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та ще й тупі
-
На велосипедах.. в Німеччину! Двоє чоловіків на велосипедах нелегально перетнули кордон і хотіли дістатися Америки. Чоловіки віком 25 і 35 років їхали до Німеччини, аби там попрацювати, виготовити документи, щоб згодом осісти у США. Мандрівників затримали біля Медики, — прикордонна служба Польщі. Українцям виписали штраф та повернули назад на Батьківщину. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Польські фермери планують заблокувати КПП на кордоні з Литвою, — співорганізатор протесту на литовському кордоні для LRT. Зупинятимуть і перевірятимуть усі транспортні засоби, які можуть перевозити українське зерно. Акція протесту має розпочатися 1 березня о 10 годині ранку. ...
-
Не люблю людям говорити що щось не реально, але у мене 10 років досвіду у фронтенді, шукаю роботу з вересня минулого року (весь цей час паралельно готуюсь) і не знайшов роботи ще (я у Ванкувері і розглядаю як ремоут так і офіс). Думаю на джуна з другоі тайм зони краще не починати шукати бо просто прогаете час
-
Ну я шукав мінімум на 160к база, в одноі контори все добре пройшло але по зп не зійшлися. Було десь 6 співбесід технічних