(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🆘️Потрібна допомога пораненому військовому🆘️ Василь втратив 2 ноги, руку та отримав гостре пошкодження нирок. Служив у 118 бригаді на Запорізькому напрямку, де і постраждав під час танкового обстрілу. Самі ми не можемо впоратись, адже потрібна величезна сума коштів - спочатку щоб стабілізувати стан та в майбутньому поставити протези. Дуже прошу допомогти врятувати життя захиснику!! карта для допомоги 5175477412494575 Дякую тим хто не пройшов мимо
-
Їхав я з Оттави в передмістя Бері , по не популярному Хайвей 28. 2 години пустота, страшно чи будуть заправки. Потім невелике містечко з Тім Хортонс, потім знов 2 години нічого нема, поодинокі котеджі. Тут стільки місця, шо не знаю зачем суорочувати. Забудовувати - ото би було добре)))
-
Природа все таки в БС огонь - только что в дождь в Капилано гулял)
-
А где в Ване зоопарк?
-
Чего? Красиво ж
-
Хз чё одна фотка отдельно заехала 🤔
-
Самое беслезное место в Ване.
-
Сори за щитпост, я в курсе что все ванкуверяне тут уже были
-
Далековато канеш
-
guys, хто знає що стає з LMIA репортом у випадку отримання нового відкритого ворк перміту. Не можу знайти нічого на help сторінці іміграційного порталу. Зазвичай OWP мають номери виключення для LMIA, але нам, як українцям, видавали всім OWP без цих позначок. Чи значить це, що виданий LMIA не привязується до поточнорго WP і все ще буде дійсним при отриманні нового. Дякую
-
Хотя мне очень понравилось в дождь, не сказал бы что это плохая погода)
-
Но наверное да, учитывая что туда шатл бесплатный из ДТ есть, то в хорошую погоду народу куча