(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хто? Пікапи? Я можу уявити стан на сміттєзвалище хіба якщо машина просто згніє повніст. Або ти її увалиш так що там нічого збирати буде вже. А так є всі запчастини на них. Техніка проста і легко ремонтується. Я бачу багато машин тут із 90тих початку 2000 них
-
Надаль, мої досягнення це "з'явилась ще частина гри, яка працює і ніщо не ламає". Але я на посадах де розробляють архітектуру і не працювала ніколи
-
Ну, чого з даних нема, того вже нема. Є рекомендації з тим, що є? Іноді частина мене така: просто зміни сферу і почни все наново, буде складно, але може вийти гарно (на unity вакансій не так багато). Але я не знаю наскільки це слушна думка.
-
Ось наприклад ви точно можете оцінити змініи в роботі команди. По типу зменшили баги, пришвидшили нові фічи, онбоардінг нової людини швидше. Краще з цифрами Optimized previous code using a modular system and separated part of the logic to the backend. Wrote technical documentation. Тут по типу збільшили кількість юзерів в 2 рази. Покращили user expirence Created adaptive UI and animations. Сlosely cooperated with other departments. Especially put attention to designers' wishes and our possibilities. Prepared game for the Apple Arcade’s requirements.