(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
😓 23-річна дівчина з Британської Колумбії померла через помилку у діагнозі Після смерті юної Софії з Нанаймо система охорони здоров'я Британської Колумбії стала об'єктом критики. Дівчина почала виявляти ознаки хвороби у березні 2023 року. Після невірного діагнозу розлади харчової поведінки та подальшого діагнозу геморою в жовтні, її стан погіршився до розвитку сепсису. Софія померла від сепсису у лікарні Святого Павла у Ванкувері за два дні після того, як її перевезли туди при повторному зверненні до лікарні. Відповідальні особи, включаючи прем'єр-міністра та міністра охорони здоров'я, визнають недоліки системи та обіцяють покращення. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Мені то нагадало, як мій колишній співробітник в Україні розказував, як вигідно долари тримати на депозиті в Україні, скільки він заробив, і шо депозити застраховані. Потім той банк накрився. Йому таки віддали той депозит. Але по курсу, коли банк накрився. А в той момент курс вже такий був, шо він ше в мінусі лишився :) То було десь 10 років тому. Чи то Надра, чи якийсь банк на Д. Так і тут. Воно ніби застраховано, але ж в cad... :)
-
Народ, то я один панікую із-за новин про банки? Якось новини про NYCB чим далі, тим "веселіші", в канадських банків далі ніби не мало комерційної нерухомості теж. Тут стисло огляд ситуацію з банками станом на початок лютого: www.facebook.com/share/p/5VUhGbhr3DAjHuPi/?mibextid=oFDknk
-
Роман ви вже третій раз сюди цю статтю тягнете ) випийте мяти чи валерянки, все буде добре ;) всі негативні фактори через падіння облігацій вже відбулись - 1-2 банки навернулись, інших заставили збільшити резерви і ввели додаткові регуляції щоб в майбутньому ситуація не повторилась
-
в канаді і європі до речі жорсткіші вимоги регулятора і ймовірність що шось погане трапиться з банками меньша. В сша були виключення для банків з малим капіталом і менеджмент сам частково спровокував банк ран зливши інфу, ну звісно від подібно нема 100% гарантії
-
Я в Торонто другий місяць намагаюсь спину вилікувати, 20 січня прийшов до лікаря, мрт буде тільки 19 березня, і ще потім чекати результатів і знов іти до лікаря Мабуть для Канади це ще ок, але стає сумно і смішно одночасно, згадуючи наскільки доступна медицина в Європі :)