(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и жпт есть акк, и копилотик, ни то ни другое не юзаю для кода, есть полиси, но какую-то херню объяснить прошу иногда, типа особенностей рыночка и тд
-
Ще пробували amazon codewhisperer та amazon Q, не зайшли, копілот краще
-
В консалтингових компаніях компаніях навіть вітається таке) Бо навіщо платити багатьом людям за багато годин, якщо достатньо 2 сіньора, які все підредагують) Тому майже відсутні вакансії entry level Є безоплатні інтершипи) Ну і самі компанії куди подаються резюме, перед сабмітом аплікації просять погодитись на обробку даних за допомогою ШІ)
-
Копілот оплачується, користуюсь, нічого, трохи час економить, glorified autocomplete in ide basically, іноді юзаю simplify, непогано рефакторить Jetbrains ai assistant також дозволено
-
Це одне й те саме? Трохи з підвивертом
-
Github copilot, той шо в ide плагін і тд
-
От уж офіс мені особисто неважливо, який 😂 ms office, google docs, libre, whatever, dont care 😁
-
Нас ще пробували на vscode пересадити Я сказав, шо поки мені не дадуть можливість в 1 клік імпортувати мої keybinds, color scheme і тд, які кочують з іде до іде ще з netbeans 5.шототам - ніт)
-
GPT4 мені більше подобається ніж copilot, останнім часом він почав справлятися навіть без помилок при написанні невеличких скриптів
-
ну то я теж з Таю лечу
-
Ще одна причина селитись в КВ 😊 Це до речі не ГТА
-
Так само було вилітав з Гонконгу в 1 ночі 29 числа та прилетів в Ванкувер 9 вечора 28-го )
-
Так ми тут і говорим, шо ГТА - то як Канада, тільки з медициною. Як тобі варіант, шо ми за два роки кілька разів чекали в Емердженсі більше 12 годин? Або за два роки активного обдзвону клінік, стояння в веб чергах, чергах поліклінік і т. д, таки за два роки найшли лікаря? Ше бачили малого, українця, зламав руку в школі, чекав з нами з пів дня зі зламаною рукою. А якшо погуглиш, то найдеш набагато яскравіші приклади. Час від часу бувають новини, як то в Квебеці, то в Новій Скошії люди вмирають прямо в черзі в Емердженсі. Або ше нашумівша історія була, як в Галіфаксі недавно в мужика защемила спина, він чекав на швидку більше _7!!! _ годин, швидка так і не приїхала