(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Макс же
-
Тебя кавычки не смутили? Я не считаю их скинхедами или кем-то ещё, это малолетние уебаны, по которым плачет колония
-
Чого вони скінхеди? Їхні жерти вибрані по расовому принципі?
-
Государство не является высшим проявлением человеческого духа и служение государству не главная цель жизни если конкретнее
-
Читал и осуждаю
-
Ми з другом просто вирішили хайпанути, – вибачається за те, що бив людей ногами та заливав їх перцем.
-
усім привіт! у мене таке питання, я фронт-ендщик з 5 роками досвіду на енгуларі в Україні скоротили, а з роботою тут важкувато зараз я відкритий працювати і навчитися реакту чи вью чи є сенс подавитися на такі вакансії? чи все одно для них матиме значення саме комерційний досвід на тому реакті?
-
В інших питаннях також це помітила
-
Ну звісно. Інше діло розвести на якийсь штраф чи ловити беззахисних карандашів на фронт
-
Боже який лол. Так як німецьку ніхто не знає у світі то, я так розумію, всі англомовні змі заюзали для транскрипту та перекладу злитих переговорів німецьких військових чятжпт. Як результат замість QC в розмові, у чятжпт вийшло Q7. QC це кваліті контроль, розмовний англіцизм, до якого чятжпт готовим не був. Американські ЗМІ написали, всі передрукували, і слідом побіжав дослідник калу та відомий фактчекер петушарій. Довжина Скальпу якщо що 5 метрів, ширина 0,63. Маса 1,3 тони. Ото б кьюха від такого офігіла.
-
Не, вроде не, он там переобулся типа украинский журналист, за Украину, но говорит жестокую правду
-
"Вредные советы"?)
-
Конечно да, у меня есть даже знакомый который его читает(