(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лол, я думав дійти потрібні для продовження СВОГО роду
-
Ну це вже кожному своє, вже самі вирішуєте хто що робити буде і де сидіти чи ні
-
Кожному своє)
-
Чи на етапі знайомства ти ж з нею спілкуєшся і бачиш, що вона трансює тобі там все ясно зразу майже
-
У меня есть ребенок, я знаю))) Для информации - точно подтвердить наличие синдрома можно только с помощью прокола живота и забора амниотической жидкости (тесты по крови не подтверждают диагноз, точность низковата). Делается это в 16-20 недель. Лучше в 18. Я делала. Уже виден даже пол ребенка….
-
Єбать ти капітан) Бля, може ще - дівчина повинна сидіти дома і виховувати дітей? Одна родина, один народ, один фюрер?)
-
до 8 недель это эмбрион/зародыш еще. Поэтому это не убийство ребенка. И даже не изнасилования и болезни, а другие банальные причины почему не можешь позволить себе детей. Я может бы и 5ых хотела, просто кроме хотела еще есть много чего обычно Можно конечно жить по принципу дал бог зайку, даст и на лужайку🐇
-
Ору, ну не хоче народжувати шукаїш нову дівчину
-
Та ні, на москалькому. Дитина свого роду і тд - це прям наративи рашки, сорян. Якщо дівчина не хоче народжувати, проблеми зі здоровлям? Тут або сурогатна мати, або дитина з притулку. Якщо ви можете дозволити і зі здоровлям ок, то можно і народити, і взяти з притулку. От ти кажеш що проти вбивств дітей. Після притулку вони не факт що будуть міцною ячєйкой суспільства як би. Тобто ти за картування?
-
Это кстати можно узнать заблаговременно так чисто для информации)
-
Це срачівня чи ні? Ти чого доїбався? Приїхали в Канаду - живіть по канадським законам, я вище кидав скрін - дитина становиться людиною, коли повністю вийде з тіла матері. Живіть тепер із цим
-
Так в Альберті і навіть в НС теж)
-
Все же волнами, сначало левые - потом правые и тд.
-
Был идиотский какой-то странный результат обычного скрининга. Вот есть норма, есть не норма, а у меня что-то третье Потому я решила не страдать фигней с ниптом и просто сделала прокол чтоб наверняка. Ну и сразу еще пару штук исключили типа СМА