(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
2 км бежала чтобы сказать вам как вы мне равнодушны
-
2)LMIA по куает нема. Тому ні 1)Там здається можна декілька локацій обирати, хіба ні?
-
Новий досвід
-
😱 На пляжі в Торонто знайшли розчленовані людські останки Поліція Торонто намагається ідентифікувати кілька розчленованих частини минулого року. Про це повідомили на пресконференції у вівторок слідчі, пише СityNews. Спочатку у жовтні два людські стегна були знайдені на пляжі Черрі в мікрорайоні Порт-Ленд. Кілька тижнів потому у воді виявили тулуб людини, який був частково загорнутим у чорний поліетиленовий пакет для сміття. Правоохоронці стверджують, що частини тіла належать одній особі. Припускають, що це був чоловік, віком від 21 до 28 років, середньої худорлявої статури зі світло-коричневим волоссям. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Ну, як каже AlexF, тут як подивитися Боротися з бомжем за місце Але зазвичай в центральній бібліотеці і тій що на SE я не бачив бомжів
-
Зараз заповнюю профіль в ЕЕ і потребую допомоги. Секція Intended work in Canada: що вказувати в Intended location of employment in Canada, якщо я планую працювати ремоут з Ontario на BC? Фактичну домашню адресу чи адресу компанії? І що тут обрати: Was a positive Labour Market Impact Assessment (LMIA) issued for the current work permit? - Excempt due to international agreement?
-
Не дорого)
-
1) окремо секція запитань про компанію - Information about the employer or company і нижче - Intended location of employment in Canada
-
2) там є варіант просто "NO" і "No, due to international agreement". CUAET фактично не є international agreement, мабуть просто "NO" більше підходить 🤔
-
о, а про current work ще цікавіше: which of categories job fall under? 3 варіанти - no work permit required - work permit required, no LMIA - work permit and LMIA required Певно, що вакансія вимагає WP & LMIA для іноземців, але ж у мене немає LMIA. У випадку з PGWP радять "work permit required, no LMIA", а що по cuaet?