(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дочка займається верховою їздою. це дуже близько. але за містом
-
там дуже чисте внутрішнє озеро , річка і навіть водоспадики
-
спробуйте Arrowhead
-
Erie з великих найтепліше звичайно.але воно теж не дуже тепле
-
є внутрішні озера теплі
-
зимою там каток
-
це теж звідти
-
і трейли там хороші. для дітей
-
Чудово - дякую!
-
це все звідти
-
каждый второй коммент в твиттере и на фб: Ikr! I’ve already accepted the fact that I don’t stand a chance to get invited and receive ITA due to my low CRS score even if my occupation is under STEM. Below 350 vs 500+. Express Entry is broken. I’m just waiting for the expiration of my docs. 🤷🏻♂️
-
Second Beach називається
-
ну провінція велика :) я не звідки . але літала туди.. ..в Ванкувері теж можна плавати ..я наприклад бачу по фотками ми плавали тут- 49°17'39.8"N 123°09'02.3"W :)
-
вангую, что по этой программе амнистии, айтишников будут нахер посылать, а вот дальнобойщикам/строителям/медсестрам и тп как раз и будут выдавать пр даже при просроченных документах)))
-
Доречі хто ще з K-W і ще не в нас в чаті , то на правах реклами -t.me/Razom_KW :) ( це загальний чат, не тільки для IT)
-
Вечір добрий! З найпопулярніших озер, то народ купається тут, але там русні багацько зустрічається: maps.app.goo.gl/TkZhJiUwpQpfw5yCA?g_st=ic maps.app.goo.gl/WWhCakoZWgGWnMJLA?g_st=ic Є ще два відкриті басейна відомі: maps.app.goo.gl/LGhdSgqiZVrQ43af8?g_st=ic maps.app.goo.gl/fWh8zQT8YJk31njy9?g_st=ic
-
а еще мне интересно, а как все эти упомянутые люди с просроченными документами живут в канаде? пока ты на временном статусе, права на долгий срок не дадут, кредитки тоже обычно на пару лет выдаются. в лучшем случае после завершения ворк пермита у тебя есть около полугода, потом заканчивается срок у вообще всего (включая регистрацию машины) и надо как-то жить. Работать за кэш без всяких прав и страховок? Перемещаться на прекрасном местном общественном транспорте или мутить какие-то мутки с регистрацией машины на кого-то (на кого??)