(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так не продолжают же, вон сейчас все кто еще без пр подаются на продление, но единицы получают owp еще на 3 года, а большинству выдают новый пермит со старыми датами или даже отказ в новом пермите
-
Потгму что решили абюзить систему, и подаются у кого валидный owp 1, 1.5 или 2 года. Кому остается пару месяцев, тому продляют. Кроме того, сейчас это субъективное усмотрение офицера, а могут сделать правила на федеральном уровне, тогда не будет такого разброса, кому-то продлили, а кому-то нет.
-
почему абьюзить, там не написано "если оставшийся срок вашего ворк пермита еще больше года, то не подавайтесь"
-
Ну, це ж Канада, тут хз що кому в голову прийде, он, 400к з Канади виїхало, 400 заїхало, населення старіє. Може щось в придумають. А може і ні)
-
Привіт, мене звати Олександра✌️ Я та мої друзі програмісти проводимо безкоштовний онлайн веб-захід 🔥 з програмування. Запрошуємо діток 6-17 років Ціллю є показати дітям, що програмування може бути цікавим хоббі, а також майбутньою перспективною професією та звичайно можливістю монетизувати знання 😊 Ми познайомимося з різними мовами програмування: Web(HTML, Css, JavaScript), Java, Python✅ - саме використовуючи ці мови програмування, діти вчаться створювати телеграм боти, власні ігри, сайти та навіть заробляють на власних проектах. Також для менших дітей спробуємо себе у Minecraft, Roblox, Scratch. Розкриємо творчий потенціал у Digital Art, Web дизайн та 3д моделюванні в програмі Blender. Долучайтеся до нашої креативної спільноти❗ Гарантуємо цікаві відкриття та незабутні враження ☺️ Підтримайте нашу ініціативу, ставте + для запису у особисті ☺️
-
так
-
А якщо дитині 30 років - можна їй до вас?
-
Хто не купив по 800 той лох(я)