(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
5 баллов
-
Думаю ні. Вони тільки-но перестали поминати рецесію, імхо липень зарано. Але я диванний аналітик
-
Я загалом поставила б на те що ставку понизять ближче до виборів(в сша)
-
Діяли на кошти ФСБ і АП Путіна. Керівник «лівої профспілки» Олег Верник брав в офісі на КПІ сумку з коштами від співробітника Адміністрациі Путіна Кочеткова кошти. Цьому свідком прямим був тодішній член ліво-анархістської організації, який в 2014 прозрів змінив погляди і пішов воювати в «Азов». «Соціалістичний рух», «Пряма дія» - ліворадикальні антидержавні структури, які роками отримували кошти від німецьких комуністичних фондів. Зокрема фонд Рози Люксембург. Нині ці фонди прямо працюють на Путіна і ФСБ в Берліні. Багато вихідців нині розгромленої СБУ комуністичної організації «Боротьба» перефарбувалися в феміністок і ЛГБТ. Багато членів «Боротьби» загинуло на Донбасі. На боці Росії звісно. А багато лишилось тут. Ходили з плакатами «розформуйте полк Азов», стали «феміністки» і «анархістки». Завтра шабаш агентури, яка роками кричала «посадіть націоналістів». 2024. Фронт. Затяжна боротьба. І повії Путіна ідуть… бороти патріархат… в Києві… на Хрещатику. Цікаво, чи знайдуться завтра чесні журналісти, що розкриють хитросплетіння вербовок, російських коштів російських мандавошок? Феміністки, які ніколи не доберуться до фронта. Анархісти, які борять державу, але нашу, а не російську диктатуру. Багато питань. Вдячний кожному хто завтра буде затриманий поліцією за протидію шабашу лівацької наволочі, яка ненавидить Україну та розпалює надуману боротьбу з «чоловічим патріархатом», поки в нас ще процвітає під носом московський патріархат РПЦ ФСБ. Поширте. Такого вам ніде не покажуть в грантових ЗМІ. Слава телеграму😂
-
Допоможіть врятувати найдорожче – життя коханої дочки. З перших днів повноштабної війни я захищаю нашу країну. Але сьогодні, я благаю вас почути мої молитви і досягти моєї дитини побороти страшну хворобу. Настусі поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз 4 стадії підвищеної групи ризику. Прошу, кожне ваше поширення цієї посади з моїм проханням, кожна гривня щодо лікування Насті – це вже наближення до її одужання. Анастасія 5 років; ‼️гострий лімфобластний лейкоз ℹ️Розмір збору: 350 000$ ‼️Залишок збору : 338 400$ ℹ️ Допомогти можна за реквізитами. 5175477410956971
-
Та, теж замітив, що перше всі казали, що буде весною, потім вже не всі такі були впевнені, дехто казав за літо. Потім за літо всі почали говорити. Зараз я бачу, шо чим далі, тим більше експертів в новинах акуратно заявляють, що може таки і не літо, а вересень, бо економіка стійка, нічо не відбувається. Ну, але побачим.
-
Та ниче Трюдо наймет еще госслужащих пару десятков тысяч )
-
Федрезерву не выгодно держать долго высокие ставки как минимум через гигантский долг и проблемы с шатдауном это кроме выборов
-
всім привіт, а бували у когось проблеми з дефолтним роджерським роутером при викачуванні залежностій? я вперше з таким зтикнувся і відтворив що це саме щось в роутері в налаштуваннях скачав легенький проект роблю npm install --force останнє що бачу в консолі це (#########⠂⠂⠂⠂⠂⠂⠂⠂⠂) ⠙ reify:tslint: http fetch GET 200 registry.npmjs.org/tslint/-/tslint-6.1.3.tgz 2499ms (cache miss) на цьому роутер крашиться і його треба перезапускать вийшов в кафе біля дома і через ту вафлю все скачалось ок у кента вдома теж ок викачалось все цікаво з чим повʼязано бо вангую при оновленні пакетів може бути те саме)
-
Не я про сша им же нужно долг обслуживать по высоким ставкам