(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зараз там все по чергам і черги на цей місяць немає(
-
Торонто потребує розвитку громадського транспорту і фіксу купи поточних проблем і косяків з ним же ж. Це дуже важко робиться в автомобільній країні з низькими податками і культурою "машина це свобода". Останній пункт вже давно посміховисько, з поточними цінами на машини і страховку. Це тупо рабство в автовиробників і страхових компаній, і щоб це змінити - треба, щоб альтернативні види транспорту стали достатньо якісними, що між авто і метро була реальна конкуренція. Бо зараз для більшості людей (хто не живе в центрах кількох великих міст Канади) практично немає альтернативи авто, тому автовиробники можуть гнати ціни до нескінченності. Якби альтернативою для більшості було "ідіть нафіг, я просто поїду на метро", то автовиробники були б змушені робити краще.
-
rezka.ag/films/drama/11603-v-centre-vnimaniya-2015.html
-
-
Люди живуть своє життя в багатій країні на краю світу під зонтиком США. Враховуючи це, не дивно, що багато людей просто не париться розбиратись. Власне, і упороте лівацтво процвітає саме тому, що в людей давно закінчились реальні проблеми і складнощі в житті, а мозок потребує стимуляції.
-
Тут немає холіварів, є тільки ти і твоє "йдіть всі нахєр зі своїми авто, ви не велкам в _моєму_ олд торонто, не заважайте мені жити" 😂
-
- взяв палатку в руки, гриль в зуби, спальники за плечі, дитину на шию, складні стільці на голову і поїхав громадським транспортом на кемпінг - сів на го трейн і поїхав 3 години замість 1:10 на авто, просто тому шо кайф - дитину повезти на ферму - sure, просто вийти на найближчій остановці автобуса і потім якихось 18 км пішки - day trip на Ніагару - всього навсього 4.5 години в один бік, кому треба більше години там? - поїхати до друзів в Монреаль - ну тут я хз взагалі, тільки летіти мабуть. А якщо друзі в селі in the middle of nowhere - то й хай їм грець, самі винуваті Я не знаю, як можна говорити про авто з людиною, світ якої займає 20 кварталів пішки в олд торонто плюс occasional public transportation
-
Звісно автомобільна країна, це ж не Бельгія, де від одного цікавого місця до іншого - мокрой фуфайкой докинути