(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
leleka up && kill -9 pidor
-
Ото почитав я і згадав як бачив колись величезні затори в Києві щоранку з Позняків до центру. Більш ніде в Канаді таких заторів не бачив. А через Кардачі взагалі можна було півгодини зранку їхати (1.5-2 км). І це все було в місті де була безлічь маршруток у будь-який куточок міста, метро, трамваї та ін, і кількість авто якщо рахувати на 1000 містян менше ніж будь-де в Канаді.
-
Виглядає класно, ніби додає більше впевненості та ясності кандидатам, але, судячи з усього, це не дає прям 100% гарантій, що не відправлять випадково під Бахмут штурмувати посадку програміста з хорошим досвідом роботи.
-
В мене навпаки відбувається, коли бачу таку свічку вниз😂 а потім отримую -50%, докупаю і знов -50%😂
-
Поправив, please review leleka up && kill -9 pidor && leleka down
-
Так отож. А ще кажуть як ото погано з авто в місті... у порівнянні з Києвом то це не проблеми. Не те щоб я був проти ГТ, у центр міста в офіс то зручно - сидишь собі та кіно на телефоні дивишься. Проте в усі інші частини міста зручно авто, навіть за наявності ГТ, бо якщо дорога на ГТ займає 1.5 години а на авто 30-40 хвилин то вибір очевидний. І чомусь тут скаржаться на вартість авто. Я ось знайшов на компі старий pdf "Autocar Україна" 2007 чи 2009 року. Подивився ціни... Всратий Civic коштував 28К USD!! Це коли в Канаді в 2012 він коштував 20К CAD.... Зараз можна придбати наприклад Jetta за 26К CAD (+ tax).
-
Та то у Андрія особиста неприязнь до авто в містах, я щойно приїхав в офіс, дороги напів пусті в мідтауні, місто воно ж не лише з дт складається. Звісно якщо дт забудований хмарочосами які вміщують купу народу і половина з цього народу добирається на авто на один і той самий час то буде срака хоч на громадському транспорті хоч на авто. Як згадаю давку в ГТ в Україні аж передьоргує, я краще в заторі в авто постою 😁
-
О да, я жив в Києві біля зупинки ГТ на якої ніхто з ранку не виходив, а всі тільки заходили. Ось стоїшь, чекаєшь, підходить, двері відкриваються, і бачишь тільки як висять сідниці в дверях, жодного шансу зайти... стоїшь далі, чекаєш наступного. І так до 3 разів допоки буде змога зайти у салон. 15 мінутне місто без авто (бо авто то була розкіш, за ціну Ауді 100 можна було дві квартири придбати), мрія урбаніста. 😁
-
а в Канаде не так разве? Если ты берешь в лизинг, то по идее без первого взноса, но в кредит то все равно взнос надо