(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нафиг не сдался офк, ты прав
-
Новобудова кондо чи будинка по сьогоднішніх цінах дуже висока( я не беру до уваги нові податки та різного роду дозволи). А Віталіка будинок побудований за старими ще цінами і будинок росте в ціні з появою нової інфраструктури в цьому районі. Тобто якщо його будинок коштував 500к а нове кондо здають по 500к то будинок вже буде мінімум 650к вартувати. Якось так.😜
-
Тут під Отавою є ІТ хаб з офісами. І тут же на районі хочуть збудувати кілька висоток з апартами. Місцеві з синдромом NIMB зразу почали нити, шо вони сонця не побачать, шо майданчики малі і діти не будуть мати де бавитися, ше якусь хрєнь. Досить активно протестували) Отак і тормозиться прогрес...
-
Знайшов авто на фб, глянув профіль, живий, дівчина наче все гуд, відгуки були. Продавала авто і мото. Захотіла передплату, а я ж знаю що кідалово але ж Канада, короче вона написала що це її хлопець наркоман з її профілю розвів кілька людей, вона не причому, хочу можу звертатись в поліцію. Я знайшов ще жіночку яка зверталась в поліцію але "влада розводить руками" 🙈