(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
заберу себе
-
пушка
-
это ж можно укр вов с озвучкой пробовать модить
-
Всем привет Подскажите пожалуйста кто слышал/делал это Собираюсь вернуться в мае в Польшу, у меня польский SIN(pesel), паспорт ещё на 4 года и тд... Я не уверен что говорить на границе, с одной стороны у меня нет контракта на работу/квартиры в Польше и я думаю стоит ли говорить "Я приехал сюда работать, буду искать работу" Есть ли шанс что откажут во въезде и депортнут в Украину?
-
Мож сказати будь що з наступного: туризм, відвідати родичів в Польщі/іншій сусідній країні, повернення в Україну. Мають пустити. Далі у тебе буде 90 днів, шоб знайти спосіб, як залишитися в Польщі. Можна залетіти в ЄС через Португалію, Іспанію чи Італію, з мого досвіду ні разу не питали про ціль поїздки в цих країнах. Ну якщо і спитають, то навряд чи будуть розпитувати сильно
-
Там найбільший ор, що цей деган голосував проти військової допомоги Україні недавно. Зате як утилізувати Микол в безглуздій, так залюбки..
-
Хочеться вірити. Проте скоріше всього буде як за попередньої каденції - далі піздіжа і указів, які відмінять потім, не піде
-
Ну хай ляпає що завдгодно. Штати зараз не можуть не те що депортувати, а і кордон від нелегалів втримати
-
В респів у 17-18 роках було дві палати і свій президент. Вони окрім зменшення корпоративного податку, нічого не прийняли. Зате зараз ниють, що їм бідон заважає в штатах впровадити голосування за паспортом
-
а ну верни новость
-
Ситуація наступна
-
не знаю в мемы или сюда