(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
типа всего 39 секунд, никакой угрозы Польше
-
на реддите +- такое и пишут кстати
-
twitter.com/Acyn/status/1749633930062418166
-
Intellij заснована росіянами. Але є дуже велика вірогідність, що вони такі самі як і інші виїхівші. Недаром вони звалили свого часу з рашки, бізнес відкрили не в рашці, і позакривали всі дев центри в рашці як війна почалась. Зробили те, що більшість західних компаній не зробили.
-
Я не матрасний гуру, просто тестив доволі багато різних) Цей чисто з піни, хоч і в декілька шарів. Верхній шар з самої розрекламованої піни тут certipur, у мене подушка з такої і вона точно не гірша яку я бачив) Як і всі пінні матраси це виключно питання особистого смаку - от мені ні разу ні один не сподобався на яких я сидів, хоча навіть тут в чаті були люди шо казали шо сплять на таких і їм ок. Чи то самообман 😁, чи переконання себе шо «за ці гроші зійде», чи їм справді подобається тобі ніхто насправді не скаже) Тут треба розуміти що подобається саме тобі.
-
@nebedtrip До твого мема - це безневинні невірні). Статистично 2-3 із них точно працює на ВПК, і десь 90-100 за режим, що здійснює геноцид. Для адекватних християн вони такі ж невірні.
-
что именно?
-
Не значить, що за це їх треба стріляти або різати горло, можна їм поспівчувати, але це такий же результат їх вибору і політики їх держави, що послідувала, як і війна в Україні. Не треба було вирізати мусульманську Ічкерію та бомбити половину Сирії, не було б таких випадків.