(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це була моя наступна порада, але на нього ще мало вакансій :)))
-
Я з ними говорила, в них є гайди, але там присутні діапазони
-
На джаву більше позицій чим на пайтоні, а пайтон легший
-
Playwright 😁
-
Яку мову порадити для автоматизаці вивчати я вчу пітона але всі кажуть починати з java або c# краще для автоматизації
-
Ми так перездавали апартаменти. У нас лендлордом була управляюча компанія. Ми знайшли людей, лендлорд їх перевірили, заапрувили і з ними заключили договір, а з нами розірвали. Ми ще заплатили за перевірку нових тенантів. І потім нам повернули кошти за останній місяць чеком по пошті
-
Шукати позицію інтерна або джуна, практика то таке, комерційний досвід - усе. І було добре зразу зайнятись автоматизацією. Вивчати мову досконально для джуна не обов'язково, можна взяти курси автоматизації, пройти їх за місяць/два/три щоб було з чимось приходити на інтерв'ю. Навіть без комерційного досвіду це дасть більше шансів знайти щось.
-
Де можна набити практику нз? Я Зараз вчу мову програмування в майбутньому планую займатися автоматизацією, але треба набити практику
-
Привіт, складну справу задумав ти. Зараз усюди треба комерційний досвід і автоматизація, хоча я бачив одну чи дві вакансії на мануал інтерна.
-
Від стоматології залежить, ціни і якість скрізь різна
-
Доборго дня цікавить така інформація закінчив курси qa manual цікавить де набити практику і хто займається менторствои в майбутньому планую ще вивчати автоматизацію
-
Тебе нужен всего 1 работодатель Ты поймёшь когда найдешь его