(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую 👍
-
у меня коллега из Монреаля в Ванкувер вез и даже было профитно) но это было года 4 назад, не помню какую цену называл, но точно меньше 6к было
-
Прамп? Що це?
-
я год назад зашел в ВК почитать переписки 10 летней давности и чуть не умер от кринжа
-
АХАХХА я считал!!
-
Ну і різні буткемпи існують не просто так. В тому сенсі, що не всі ж розробники мають профільну освіту. Якщо буткемпи ще не вимерли, то після них можна влаштуватись. А в мене вже є, хоч і невеликий, але комерційний досвід. Подивимось, в крайньому випадку доведеться шукати роботу в Україні або в Європі.
-
Дякую
-
Ну, мені здається, що всюди в першу чергу хочуть сіньорів, це не тільки в Канаді так.
-
Дякую, гуглив різні способи, як ментальні, так і мед препарати... Препарати негативно впливають на мислення і по рецепту тільки. Ментальні... Ну я про них знаю, але не допомагає. На тестах класичну і легку задачу на Ransom Note писав майже годину 🤬🤯 хоча там 10 хвилин треба максимум 😒 З розмовною частиною все ок, а от коли справа йде до коду, то це ппц... Така ж херня була з ielts і тому в мене listening 7, а reading максимальний 9. Listening на ielts перший і нервую ппц, і не можу зосередитись, а на reading вже більш-менш. А на toefl результат навпаки, listening краще ніж reading
-
Мабуть в досвіді проблема, з того що бачив, тут всі хочуть хоча б 3р
-
Основне Java, Hibernate, Guice, Azure і GCP. Але досвіду <2 років
-
хз, saints row слышал, может кому будет интересно - на след неделе можно будет забрать)