(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але якщо стоїть ціль вибрати спосіб як себе випилити, типу тостер в вану, ножиком по вінах, чи втопитися в шторм - то велком
-
А океан з тими вітрами надоїсть за 5-7 разів
-
Тут нема життя
-
Типу як вище сказали - це не життя. Це пауза, стагнація і ти просто існуєш)
-
До чого тут нічне життя? Тут в цілому життя немає. Місто можно обойми (Галіфакс) за 5 годин, 2 парки на місто, центр - 10 будівель. Із розваг - покататися на феррі, або випити пива. В Атлантиці в цілому нема чого робити. Робота? Ну, трохи є, але як швидко поїде кукуха, коли в тебе окрім роботи і раз на тиждень по фану в костко зганяти - нічого нема?
-
Ні, це була моя помилка. Оттава географічно краща за Галіфакс, більше можливостей, дешевше рент, менші податки. Я нещодавно зрозумів, що хоч це boring сіті, але не настільки.
-
а загалом, ретроспективно, вартувало з Оттави в Галі їхати чи один фіг?
-
Ну, мінімум щось зроблю для ЗСУ, більш корисне ніж прожигати життя сидячі в Галі. Але ніхто не відповів, може армії не підходять СВшки, як в Канаді
-
але чим це краще сичування в Галі тоді?
-
Я думав про це)
-
єп, б2, правда ходять слухи, що б2 по tefaq != б2 по селпіпах чи айлтсах, не можу підтвердити чи спростувати. Але по роботі - ті що платять ок, вони орієнтовані на США і так, тому на франсе їм майже плювати
-
Може, я хз, скільки на 7 левел треба вчити франсе, наче для скіллед воркера тієр 0,1,2 треба 7 і вище, це б2
-
а ті позиції, де франсе обовязкова, переважно і платять півтори багета
-
імхо, франсе блокер для пр, але не для роботи, кажу як людина яка тут живе і шукає місцеву роботу :)
-
Поки що кращій за всіх - то Монреаль) Рент ще нижчий за Оттаву, роботи більше. Але франсе. Як вище писали - без нього на роботу фіг попадеш
-
як мінімум, два з трьох міст де є життя, під боком по місцевих мірках.