(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Грузинський ФОП під 1%
-
Причому тут сидіти в Грузії? Якщо під ключ все можуть зробити і відправити в будь яку точку світу?
-
Ми вчора були на Elmira maple syrup festival, потім поїхали погуляли до Elora Gorge, хотіли, але не встигли заїхати ще в Фергюс. Сьогодні їздили гуляти в Стратфорд і дивились марш з волинками та annual swan release ceremony. Починаючи з цих вихідних та десь до середини жовтня, мені простіше буде знайти місця, куди ми НЕ поїдемо, та доведеться обирати, тому що на все фізично не вистачить часу. Тому "нікуди поїхати" - це тотальна неправда. Чи в Європі цікавіше та значно більше на шо подивитись можна? Абсолютно так, але це не означає, що тут хтось винен просто сидіти на дупі та дивитись телевізор, тому шо "нічого нема". Ти в Галіфаксі скільки часу вже - китів хоч раз бачив?) В цілому, мені здається, що тобі дійсно варте може на рік-два затусити на острова в Таї - Самуї, Панган, Тао, звідти поїздити подивитись Малайзію, Камбоджу, В'єтнам, Сінгапур, Гонконг. Не хочу, шоб це звучало як paternalising, але в мене був схожий період в житті, в який я ось саме так і зробив - і це змінило дуже багато в моєму світогляді. Дєрзай, поки без дітей це просто) потім теж не неможливо, але помітно складніше.
-
а шо компас и автокад не умеют сами так, да?))
-
Кенійський фермер знайшов незвичайний спосіб заробітку криптовалюти Все почалося з того, що фермер придбав козу за токени WLD (~$100), отримані після верифікації в проекті Worldcoin. Він назвав тварину на честь співзасновника проекту Сема Альтмана. Цей неординарний крок привернув увагу криптоспільноти, і люди почали надсилати фермеру монети, щоб він купив нових кіз та дав їм імена, запропоновані дарувальниками. За тиждень фермер заробив понад $2000 у різних криптоактивах. За його словами, він може утримувати максимум 15 кіз, але вже отримав значно більше замовлень від криптоспільноти. Чимось ми не тим займаємося.
-
Дякую за ідею з Азією. Я думав про це, мені все одно треба відкиснути місяць на морі десь, де можно купатися) Може реально такий період в житті, але все же вважаю, що Канада не моє) Хоча я сюди і хотів поїхати) П.с та не цікаві мені ті кити, волинки і реднек фести (у нас інших немає) Я бачив морських котиків (тварин і армію Канади) якщо що)
-
Ну це не гранд каньйон, так)
-
Була зп 5к після податку в Україні, в торонто 120к на рік, майже те саме на руки, але рівень життя жахливий
-
Так, ціна життя в торонто дуже погане
-
Можн ещё в горы поехать покататься за одну почку в день