(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так як би не війна, ти б далі сидів хіканів з маман в Україні, яка б за тобою б доглядала) І це вимушена міграція, глянь шо таке куает
-
Тєрпєлі і єщьо потєрпім
-
Я не писав слово вимушено це ти додумався. Я дуже конкретно сказав що я не вірю в твою логіку що всі українці які летять сюди в Канаду летять сюди після тривалого проживання/легалізації в ЄС. Все
-
Це круто. Ми поки що не можемо навіть зійтись на думці, що треба дитину довірити чужій людині. Але, я всерйоз подумую, що краще няня, ніж дитину в рік віддавати в childcare. Та працювати віддалено на парт тайм. Може треба перерости. Як там кажуть, що з першою дитиною носишся, а з другою менше
-
ну а ревью плохое в итоге, условно живой дев лучше бы сделал? отвечая на вопрос - проревьюить его ревью в chat gpt, отослать ему и посмотреть на реакцию :)
-
В канадських праймері упор робиться не на академічну освіту, а на розвиток соц скілів, командну роботу, вміння дружити, всякі такі штуки. В секондарі починається більше академічне навантаження, починаючи з 10 класу є розподіл за спеціалізацією, зважаючи на схильності дитини. Ми трошки похавали української школи, канадська мені подобається більше. Не всім дітям потрібна глибока академічна освіта, особливо в третьому класі. Ті, кому треба, завжди мають можливість здобути глибші знання, є enriched programs, є спортивні напрямки, і що набагато важливіше для мене — тут освіта більш інклюзивна, якщо дитина не схильна до наук її вчать працювати руками чи там фітнес інструктором чи ще щось. Ми синові взяли на наступний рік поглиблену математику і поглиблений саєнс, подивимось як воно буде.