Дожию та скажу) можливо хто тут довше, та прокоментує краще, я прийшов у середині січня було -36, холодно, але сонячно) можливо я якраз попав на цей період, але то було десь 2 тижні температура -26 - -30. Далі вона опустилася десь у районі -15, були дні, що піднімалася до -20(день-два). Тут Чінуки - масиви вітру, які залітають від океану через гори, через це погода міняється дуже швидко. У лютому був день, що дощ падав, далі знов сніг і мороз. Може бути сьогодні +21, а завтра -10. Мені подобається зима, хоча вона і довша, але не було слякоті. За рахунок морозу сніг тримається і все сухо. Сонце дуже міцне, місто знаходитьс,я якщо вірити інтернету - 1000+ метрів над рівнем моря. Сніг може за день розтанути - тому і слякоті із кашою нема) Я читав декілька статей, де люди писали, що болила голова часто через зміну погоди, передати температур різкі, на це гадаю варто звернути увагу. Березень був перемінно весняний, але більше зимовий: був сніг у кінці березня. У квітні тепліше, але були дні із морозом вдень і ще передають -2, -5. Мені поки ок у короткостроковій перспективі. У довгостроковій - треба пожити.