(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Точно в этом дело, да
-
❤️В Україні створили мобільний ігровий симулятор з тактичної медицини та домедичної допомоги LifesaverSIM В описі зазначено, що тренажер було створено у співпраці з досвідченими інструкторами та бойовими медиками, а також, що він відповідає настановам Комітету TCCC та стандарту NATO і враховує усі важливі аспекти надання допомоги на полі бою. 💸Apple AppStore 🛍Google Play
-
Защекоін максимум, а не 200к
-
Доброго вечора, я - програміст, шукаю роботу вже півроку, практично у відчаї, бо не маю 100 років досвіду з чимось одним, але маю міжнародний досвід та можу працювати з рядом технологій. чи хтось може, будь ласка, допомогти? буду вдячна ось мій лінкдін (до мене можна законектитися): www.linkedin.com/in/tereza-teresa-konstari-8b9594131/
-
‼️Подвійне оподаткування для українців: як функціонує та хто має обов'язок сплачувати податки двічі Згідно з Податковим кодексом України (ПКУ), українці, які мають дохід за кордоном, але мають постійне місце проживання в Україні, вважаються резидентами України. Це означає, що вони зобов'язані подати відповідну податкову декларацію до 1 травня 2024 року. Щодо процесу подання податкової декларації, важливо скласти її у відповідності з вимогами Податкового кодексу та інших законодавчих актів. Це може включати в себе збір та представлення всіх необхідних документів, що підтверджують отримані доходи, витрати та інші податкові обов'язки. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Если этого нет, ничего указывать не надо