(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тоді продавай все в ЮС, бери свій пікап, калашмат і на нуль. Щоб показати своїм прикладом, як «ухилянт» зі штатів поїхав відстоювати незалежність України, і готовий померти заради ідеї. Чи «ви не розумієте, то інше»?)
-
Ну в принципе да, но там и озеро больше, мб ещё это влияет
-
Прикол, не знал Но получается условный эпл поощряет это и говорит ломайте что найдете?
-
В одній компанії де я працював наймали фірму яка іменно пробувала взламати віртуально і фізично, одна людина попалась на фішингу і вони получили емейл і пароль від робочої пошти, фізично вони теж змогли зайти, але взламати ні, тому що файервол не пустив
-
Прикол в тому що діаспора зазвичай робила дуже багато для України за кордоном, для просування політики України, популяризацію і збереження культури і мови в цілому. Мені здається, що українці в Канаді більше знають про українські традиції, ніж українці в Україні. IMHO цей розкол завжди був всередині країни, в діаспору то лише відлунювалось
-
Так не в этом же вопрос) Звук Х просто легче, буквально меньше действий надо сделать для того чтоб его произвести
-
99 відсотків що так)
-
Та ні, я над тобою рофлю, навіть якщо мʼют отримаю, бо твої вброси трохи вже бісять)