(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та довідка здається потрібна коли в тебе нема фізично прав, типу загубив, і хочеш по оцій спрощенній для українців процедурі піти, отоді довідка ця працює
-
Якщо комусь цікаво то в мене кум прилетів 8.04 і отримав сьогодні 3к. Ну і всі інші процедури по куает були ідентичні до тих шо були
-
Ну от, я точно памятаю шо обговорювали люди як кеш після продажу хати в Україні завести сюди не фізично. Шо там клали одразу котлету юсд на юсд рахунок моно а тут знімали по 3300
-
Просто про вп писали що так і будуть давати до 31.07 а все інше згортають. І питання було про 3к та охіп, і те і те дали без проблем
-
Отримав ще в 2023
-
Звісно
-
Друзі, мені як людині якій подобається в Канаді сьогодні читати цей топік було прям важко, як коли здираєш корочку з рани - нахєр не треба але зупинитись не можна. Дуже прошу тих людей з цих 4к+ мемберів які не зйобують звідси напишіть шось позитивне чого ви залишаєтесь чи що вам подобається)
-
Друзі, мені як людині якій подобається в Канаді сьогодні читати цей топік було прям важко, як коли здираєш корочку з рани - нахєр не треба але зупинитись не можна. Дуже прошу тих людей з цих 4к+ мемберів які не зйобують звідси напишіть шось позитивне чого ви залишаєтесь чи що вам подобається)
-
Ванкувер?