Ось транскрипт кому лінь дивитись:
Ну що, колеги, ви підійшли до голосування за закон, в якому забере де, рота, в якому не буде зарплат захисникам, в якому не буде жодних стимул для людей, які воюють і для тих, хто могли б їх замінити. Для родин які сьогодні чекають своїх рідних вдома повернення із фронту для тих, хто виїхав за кордон і, можливо, після голосування за цей законопроект ніколи назад не повернеться. До того покоління, яке залишиться в Польщі в Німеччині в Італії завдяки тому, що ви про блокування ко послуг. Ви втрати пласт людей які повернулись би до держави і її відновлювали після того, як на нашу землю прийде мир. Ви знищує цим законом економіку, ви знищує цим законом цілі галузі. Наприклад те саме сільське господарство, Ви знищує фінансову систему вже знищили, коли за цей законопроект, коли за рахунки вивели 27 мільярди гривень. Ви не, як будете дивитись в очі своїм виборцям на округах Я не знаю, як ви будете дивитися в очі нашим захисникам, які сьогодні на фронті. Я вас всіх запрошую після голосування за цей закон, поїхати знову приїхати, куди ви їздили для того, щоб р перед американськими. А зараз варто поїхати на фронт і про перед захисникам, яким ви нічого не даєте цим законом. Ні людей, які їх по, ні про ротації не де мобілізації, не зарплат не доплат, не виплат Нічого. Просто нічого. Ми сьогодні про 14 годин над нічим над порожнім місцем, за які заплатили податки люди, яким Сьогодні соромно за Верховну раду, соромно за президента, соромно за кабмін. Соромно взагалі за все те, що відбувається сьогодні кабінетів. Соромно за те, що ми можемо б так само, як цирк, але ефективність б церкви набагато більша, ніж наша, як не соромно про це говорити І як не страшно про це говорити. Ми працюємо так, що навіть військові зараз під час нашого засідання дивлячись на те, що з'являється в засобах масової інформації, вони пишуть повідомлення цих повідомленнях дуже мало слів. Там більше на ви і куди вони хотіли побачити, всі народні депутати, які сьогодні взагалі немає. І я навіть не зовсім розумію моно більшість, чому дуже невелика частина сьогодні тут, і працює в цьому залі той же голова комітету комітети, який є. А всіх інших немає. Чорт за позицією ви їх не любите на них не дивитесь. А як вони дива ставляться? Ну просто як вони до ставляться ви ж їх колеги. Як до сміття чи кого. От ви сидите, до другої години ночі в залі. Вони поїхали всі додому. Вам нормально завтра сьогодні о 9 в очі буде дивитись. От якось дивна вас команда. Якщо так хлопці воювали на фронті, то вже був би під Л. Правда під Був би І це якраз те, чого хоч ворог і тих, кого сьогодні не було з третьої години дня це робота на ворога св або можливо підсвідомо. Тому що для того щоб була свідомість, має бути розум адекватні патріотизм і розуміння навіщо ти прийшов до українського парламенту. Просто про шт або працювати на Україну. А висновки робити буде(те самі).