(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чи там такого нема?
-
Тільки федеральний?
-
Так, в мене теж немає expiration date , але він вже більше ніж 1 рік тому зроблений, то я думала що краще переробити.
-
Texas vs Ontario Тільки ЮС доляри проти пластику)
-
Минулого якраз ні🤔 та взагалі воно не погано з димом. Де погано було минулого року так це в Келовні, але про те що там було мабуть всі знають. Якщо є дим десь в internal BC, то його можуть отримати Калгарі або Ванкувер, це виглядає як прозорий такий серпанок та пахне трохи костром, нічого такого щоб було неприємно. Але це шкідливо, як будь-який дим. В минулому році до цього не дійшло
-
For any other country For any other country, the police certificate must be issued after the last time you stayed there for 6 months or more in a row.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
-
Мої ходять в 10/10, та звичайно, там різні діти є. Рейтинг скаже про те, як вчаться діти навколо дитини, та опосередковано про те, що родини орієнтовані на навчання. але звичайно, рейтинг не дуже інформативний щодо вчителів (може бути так, що просто школа сильних дітей відбирає, а школи з меншим рейтингом так не можуть)
-
Розкажіть будь ласка про що річ з податками