(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не показуйте це канадцям, це ж можна і бейсмент і гараж сдавати
-
Результат = добігла 😂😂 Я не бігун 😅 А взагалі крутяк, атмосфера 🔥🔥🔥 кожен км жива музика, вода, динозаври бігали
-
Та як тобі сказати, я в Норс Канаті, то певно найкраще з доступного, що ми бачили, коли думали куди переїхати. З дітьми тут непогано, афордабіліті супер, як на Онтаріо, але шо Онтаріо в наших краях, шо Галіфаксу, де ми їздили на розвідку, далеко до комфорту і вайбу південного берега під Монреалем :)
-
Питання, хтось чув про цю організацію? Наче можна якраз з канад картки їм кидати, але чи вони норм? rescue-team.rolda.org/?fbclid=PAAaYp8JLbP7CMBK6LYFKCi38c88CUPT_-8ZFoQZjHGCmOM-5JHFRqoWWjsBo_aem_AS4dd0D6QyFxY-UIAK3tfk41r_eeFRLxknkTJMK5_5r9QEsOXf0b3RLWZ_TX49U-GUEeIWFWnFglPOP-B728lbgW
-
ті самі питання + як швидко клієнти знаходять роботу з Вашою допомогою?
-
Ми вже в школу ходим, то не підкажу. Чув, шо жалілися, шо мало місця вроді. Але в нашій школі є і кіндергарден вроді. Школа просто супер, новенька, викладачі супер, ше і безплатна в порівнянні з ніби хорошим і не дешевим садком в Монреалі, в якому няні мінялися шо три місяці...
-
Брав першу квартиру в Чехії в іпотеку через 2 роки життя там (до ПМЖ було ще 3 роки). На той момент дали під 2,2%. Було це в 2017. Пізніше знайомі в Брно також брали іпотеку без ПМЖ
-
Так Перша іпотека була в Unicredit, а друга вже в ČS
-
Цікаво, і це банк надав іпотечний кредит тоді?
-
Мій колега брав будинок під Прагою в 2022 десь за 9 місяців до ПМЖ, всі банки відмовили окрім кредитних спілок 😔
-
Згоден, це виглядає як хардварна проблема, дуже і дуже сумнівно, що це шось із софтом. Те шо там працювало/не працювало - скоріше за все просто збіг, не більше - можливо також пов'язаний з флуктуаціями живлення під час різних навантажень перше шо я зробив би - це витягнути клаву і обробити контакти шлейфу ізопропанолом; якщо це не допоможе - взяти нову клаву, воно там шось баксів 40 коштує