(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Яке нахуй як в рашкі 😕
-
Ну, це імхо, але все ж таки схоже на те, що от подивіться як у них хєрово, а у нас норм, права людей, ото все
-
Бля кек, от саме за це я й кажу
-
За порівнювання рашки з україною
-
хотя самая зеленая трава была в Швейцарии, она там прямо дерзко-зеленая))
-
а - gl hf не пробовав? )
-
Какой поставил в итоге?
-
Згідно з вимогами ТЦК чоловікам, які не оновлюють свої військово-облікові дані та уникають виклику до ТЦК, може бути обмежено право на керування транспортними засобами. Такі дії можуть застосовуватися до громадянина на вимогу територіальних центів комплектації за рішенням суду. Однак є деякі винятки, зокрема, якщо керування – це джерело доходу людини. Обмеження у праві керування транспортними засобами під час мобілізації: Це стосується більше фізичних осіб (громадян), а не компанії, однак, якщо є автопарк – стосується і їх. Законом передбачено механізм, коли ТЦК та СП, не маючи можливості успішно викликати громадянина, матиме право через суд домогтися встановлення йому тимчасового обмеження у праві керування транспортними засобами, до виконання законної вимоги ТЦК та СП. Цей епізод важливий для компаній з автопарком, компаній, у яких бізнес залежить від мобільності працівників та логістики.
-
В мене такого нема, але, думаю, ти й сам тут різницю бачиш - навіть реклама та скам в цьому сегменті професійніше виглядає😀🤷🏼♀️ нема стільки emoji, як у інста, немає обговорень «а ось я йшов та до ліфту зі мною зайшли дівчата циганської зовнішності», як у ФБ. Не додають фоточку свою «я гуляла» просто так до постів, немає коментів до таких постів «Красива дівчина і правильні думки!»😀🤷🏼♀️ Якісь будуть може виключення, але у нас це масове явище.