(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а это насыпало у дома за пару часов
-
вот Бернаби тогда)
-
Если что, ты не можешь выбрать по какому стриму процесситься (кроме пнп) Если попал в выборку - система сама укажет какой стрим)
-
Я просто не розумію яких покращень очікують люди ,які елементарно не вітаються коли ти приходиш до них на пошту чи в держ установу(там же не зелені за склом сидять) , або ті хто вимагає грошей за те ,що мав зробити безкоштовно. Ті хто вночі будують будинок і пох на людей. Це ж не Зеленський перфоратором там працює. Ці і багато інших дрібниць і заважають нам всім нормально жити . В мене тато казав " от нехай він все зробить нормально, тоді я і повернусь в Україну". А чому хтось має комусь щось робити ? Хочеш жити в гарній країні - то починай з себе. А не чекай що хтось тобі щось повинен. Так президент отримає зп за це. Але і жінка в паспортному столі теж отримує зп, тим не менш весь час в неї обід 🤷🏻♀️ Кожен народ заслуговує президента що він має.
-
но тогда был прям очень сильный снегопад для Ванкувера
-
Я перевіряю на сайті офіційному цю інфу)
-
тоже было один раз в прошлом году, минут 20 простоял и пошел домой. Плюс они с автоматического на ручное управление переходят
-
хахаха спалили
-
Блін, місяць тому по СЕС було 14 місяців
-
По сес треба мінімум 1 рік роботи на канадську контору, як я зрозумів. По oinp - від 6 місяців по новим правилам. Плюс FSW зараз треба чекати 27 місяців, СЕС - вже 19 О_О
-
ТЦ в Ванкувере
-
Балов не хватит попасть в выборку Но да, я бы создавал профиль в ЕЕ асап