(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там же написал статью 336, даже процитировал отдельно
-
с первого раза - да, после повестки на призыв, а с третьего могут притянуть по ней и по повестке по учету, в 336 общее формулирование, на доу ничего не написано про три неявки в год, это не значит что они не выделяются в отдельный кейс
-
Є така цитата. Щоб полюбити Нідерланди знову - достатньо виїхати з Нідерландів 😁 Після НЛ відчуття що десь машина часу спрацювала і відкинула на 30 років. То CIBC всі транзакції вважає скамом бо європейські підписки і блочить акаунт, то просрав гроші і відправив в пакістан помилково. Чатр засипає спамом без кінця. Мусор, бомжі, машини всюди. Шо взагалі коїться. То аналізи здавав десь у китайському підвалі. ICBC немає слів 😁 в драг маркеті чіпси, фен, самокат дрони. Лікьор маркет - рюмочна 😮 Закривається у 18, треба йти шукати пиво яке х2-х3 від європейського. Супермаркети з фолауту. Але 🏔️ є
-
А що там не так з природою?
-
Мабуть після не Нідерландів - топ. Я навіть Нідерланди полюбив більше ніш Швейцарію. Бо гори, ну таке. Перший тиждень ок, але ходити не дуже зручно. Вел без електро не покрутити так щоб комут. Інфраструктура всрата крім потягів. Але ціна в 200 євро ван вей перший клас.
-
Хз, знайомі там вже 2 роки живуть. 0 разів знадобилась нідерландська мова
-
Нет никаких кейсов, это не так работает - нельзя просто взять и придумать что вам хочется. Вы вообще писали, что есть уголовка за 3 любых админки в год 😁 почему 3, а не 4 или 8? Ладно, мне лень что-то еще доказывать, можете верить во что угодно. Хорошего вечера
-
Так там всі англійськоб спілкуються
-
Поживи там. Там також жахливі проблеми. 1. Недоступне житло. Оренда це не кредіт скор і контракт, це конкуренція з поміж пару сотень аплікантів. Зазвичай, роблять відкриті двері для всіх бажаючих. Якщо ти один дивишся - 100% не варто знімати це житло. Майже все житло, як таунхаус, тільки сходи такі малюсенькі, що треба буде перекрити всю вулицю, що б підняти якісь речі. Буває так, що навіть велика валіз не пролазить по сходах. 2. Мова - якщо десь в Амстердамі або у закладі ще по англ говорять, то для роботи попросять вчити. Хіба що ти будеш в Букінгу чи Убері працювати. 3. Турки - як тут індуси. 4. ЛГБТ - гірше ніж в Торонто. Прям врази. Окрім півночі країни. 5. Погода - важко описати, це треба відчути, коли в тебе постійно наче соплі в горлі.
-
так я тут в Вані. прилетів місяць тому. і протилежні враження. точніше "нарешті я попав назад в середину 80х, але з інтернетом". але я не з Європи прилетів, і взагалі в Європі не був, окрім одного тижня в 2006.