(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти ж сам буквально написав що бюджет дефіцитний
-
Та оцінити можна як завгодно але якщо грошей нема їх виплатити то відповідь очевидна?
-
Бо грошей нема? Ти ж сам сказав бюджет дефіцитний був і до війни.
-
Я маю на увазі сам для себе а не публічно.
-
Цікаві коменти, багато паралелей з тим що зараз відбувається. "Sending 100+ resumes a week without any callbacks became the norm. Recruiters could simply sit back and wait for the resumes to come to them. If you weren't actively looking, no one would call you." news.ycombinator.com/item?id=8781768
-
Ну в нас закони не працюють і шо? Можна написати хоч тріліон, а потім будеш доказувати що помер на війні а не пропав без вісті
-
Раніше в консульстві, коли не було слотів на це, консул сказала іти до місцевих канадських нотаріусів і зробити довіреність з апостилем тут. Апостиль визнають в Україні, тому висилаєш ту доку батькам, чи кому, вони в Україні знов ідуть до нотаріуса і реєструють вже той канадський дозвіл в Україні. Два етапи. Все, після того роблять витяг того дозволу вже з укр реєстру і мають ті твої родичі, чи хто, довіреність. То якшо я все правильно запамятав
-
Якщо ти хочеш виправдати цим те що ти не пішов воювати це твоя справа. Моя відповідь ні блять не можна. Тим паче це смішно чуту в чаті де 70%+ не податкові резиденти україни
-
а 20% пдв з кожної покупки?
-
аїахахах
-
воно не безцінне є ціна
-
я казав що життя оцінене вже