(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Аналогічно з забудовниками Є такі що вже кілька разів переносять дату здачі (об'єктів які почали будуватися ще до повномасштабки) Немає кому будувати, підрядники не встигають
-
Рентген для чистки зубів, божечки який же разводняк дичайший
-
Я не розумію як вони виживають, на кожній плазі чи пятачку є дантист, як з такою конкуренцією вони тримають такі ціни і їх так багато?
-
В мене нещодавно коронка злетіла, і через дорогу стоматологія, я дзвоню - кажуть консультація 170 баксів, подзвонив в іншу на 500м далі - консультація 80.
-
Та шляпа така, що автівку в аренду здавати по посвідченню з "Дія" відмовляються. На канадійське, яке діє 60 днів, не всі погоджуються. На європейські ще як не йшло. Відновити фізичне, якщо у тебе є іноземне, можна лише шляхом обміну, оскільки теж не допускається мати кілька діючих посвідчень. Не знаю як це корелює тоді з посвідченням з "Дія". Так, можна спробувати не казати, що є іноземне. Але якщо вспливе, що воно таки є, анулюють обидва в обох країнах. Чи налагоджений такий канал комунікації - перевіряти не хочеться. Основна запара, що ребятюлі для оформлення страховки мають перевірити обмеження та штрафи по тому посвідченню.
-
🇺🇦🇺🇦🌚🌟❤️🔥❤️🔥🌞🔥🇺🇦🇺🇦 Це моє імʼя на санскриті, фіг забаните
-
І в убері такі - всмислі свастику не гітлер придумав?