(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дуже вам дякую за лінк на рієлтора, та за те що поділились досвідом, я думав що таке можна зробити, бо так зробив з переїздом до Вроцлава, але тепер знаю точно, прям підняли віру в переїзд)
-
Якщо ви про довідку з України. До війни робив онлайн. Через український державний сайт (якщо треба пошукаю який). Потім знайшов українську компанію, яка перекладає документи. Цього було достатньо. Наче бачив цю послугу в "Дія"
-
Привіт! Хтось пробував дістати довідку про несудимість для PR? По пошуку в чаті знайшов різнорідну і дещо застарілу інформацію про те яка все ж довідка підходить. Так розумію, є 3 варіанти: 1. Робити запит по довіреності в МВС України і чекати місяць 2. Користуватись послугами якихось мутних контор, які роблять це прискорено (це легально?) 3. Просити витяг у консульстві (так зрозумів, це може бути ще довже, ніж місяць). Підкажіть, будь ласка, чи всі документи, що можна отримати з перелічених варіантів, задовільнять міграційну службу Канади?
-
Она спрашивает пожелания по району и, видимо, выделяет сотрудника с этого района
-
дяка)
-
instagram.com/ludmilazuskin.realtor
-
instagram.com/ludmilazuskin.realtor
-
взрослых можно выписать без суда даже, детей только через суд. я так делал ничего сложного
-
а можно и мне контакт риелтора?)