(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
закрили іншим. просто забули сказати (відповідь обіцяли за 2 тижні)
-
так. магістр + досвід + максимальні бали за IELTS. і це 5 років назад було, тоді навіть здавалось, що дуже легко пройшов ЕЕ, з першої ж вибірки. З переїздом от вже не склалось. Коли я мріяв попасти до Канади (2019), і коли я попав туди (2024) — вийшло як 2 різні країни.
-
Ну логіка така, що якби інші не виїхали, то виїзд її чоловіка (узагальнено) лишився б непоміченим і зараз не було б цих проблем з законом новим чи з консульськими послугами. А взагалі біда сьогодення - це те, що всі забули про те, хто головний ворог і хто у всьому винен. Ще рік два тому якісь зародки срачів та хейту зупинялись простим питанням, що давайте не забувати хто тут насправді зло і причина всього цього Але за останній рік, за відсутності успіхів на фронті, то градус напруги звісно зріс, і риторика влади змістилась на пошук винних та зрадників серед своїх. І тепер всі срачі почали розпалюватись як в старі добрі часи. І це, насправді, велика біда
-
Повністю погоджуюсь. Це окрема тема, як на мене. Я лише ізольовано аналізую зміну риторики та ставлення одних до інших за останні 2 роки. Без деталізації та причин. Тому що очевидно, що навіть русня не змогла так шикарно пересрати всіх між собою, як це зробила влада
-
Приклад хороший. Але я більше говорю не про позицію жертви, а про те куди поділось єднання яке було навіть минулого року. І ті хто добре комунікували вже готові прибити один одного. Розкидаючись такими фразами а-ля, ой а шо та діаспора взагалі зробила, та який з вас сенс і тд.