(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт. Я опишу кейс коли живу в канаді а працюю на компанію в іншій країні. З обома варіантами мій чоловік стикався 1. Перший варіант - підписали договір з компанією, на підставі договору отримую гроші на свій канадський рахунок. В квітні найняли бухгалтера, яка порахувала і подала декларацію. Зі свого боку як контрактор в канаді нічого окремо не відкривали типу бізнес, чи якусь компанію. 2. Через remote.com. Це не найдешевший варіант. Але в нього є свої плюси, і тут залежить від суми контракту на рік і домовленостей з компанією.
-
а якщо обирати будинок за 500к чи 2бд за 1.5кк то я оберу перше ))))
-
бачу що немає 30, бо не жила ти в радянському і не знаєшь що це антірадянський культ, а саме західний. В СССР більщість жила в комуналках, та "ведомствених" квартирах які видавалися в користування працівникам підприємств та заводів. Мало хто саме "володів". Це капіталістична ідея - володіти, equity і тд
-
Имхо это не советский культ, а скорее equity, как минимум
-
ти тільки що казала що з Ванкувера ні ногою, а тепер "не подобається" ? ))
-
Ну окей, а толку мені мати своє житло в місці, де мені не подобається? «Бо своє житло». Чисто як інвестиція це не дуже гарний варіант, а жити там і страждати через нижчі ціни на житло ну таке. Я зараз хочу жити так щоб потім не шкодувати, що все життя собі відмовляла заради якихось неактуальних для мене ідей
-
Я не кажу, що взагалі проти купівлі житла. Я просто розумію, що може різне статися і можу колись кудись переїхати. А попереднє повідомлення було до того, що окей, можливо я не куплю житло в Вані, де мені подобається. Але заради житла я не поїду в Віні чи Реджайну. Захочу і вийде купити в місці, яке мені комфортне - круто. Не вийде - ну буду жити без власного житла, орендоване ок
-
В онтаріо ці красені можуть спокійно собі насирать кучі на парковці біля LCBO ))
-
А з мобільного аплікейшена плейстейшн з впном?
-
Цього добра достатньо 😂