(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Помітив доречі таке - в мене вдома в кондо (берлінгтон) вода з крана хлоркою майже не тхне, якшо налити і прям одразу пити то чуууть чуть, а якшо дати 5 сек постояти то взагалі не відчутно. Але уже от друге кафе підряд тут же в берлінгтоні, коли наливають водичку перед їжею - і вона тааак штинить хлоркою шо це ж просто неможливо пити, це отрута якась. Чого так?
-
Го жити в берлінгтон)) ще й рент дешевше на пару соток буде
-
Оквіл дуже ок. Є райони невеликі, що старі і не дуже "доглянуті", то вони краще ніж половина Гамільтону. Та і діспенсорі заборонені на рівні міста, тобто траву я відчуваю дуже рідко. Купа майданчиків, розвинена мережа трейлів, правильне планування. Тільки нові будинки та таунхауси дуже вже щільно стоять. Єдине що - це село в якому нічого не коїться. НІ-ХЄ-РА. Я думав що останній мамонт здох коли в Оквілі, в films.ca показали Мавку українською. Боулінг - Берлінгтон Великий кінотеатр - Сага або Берлінгтон пРигалки для дітей - Сага або Берлінгтон. І так у всьому.
-
Просто нахуй пальцем в небо ткнули?
-
В такому ж живу, за 2500 тільки
-
www.realtor.ca/real-estate/26799948/b107-3200-dakota-common-burlington-alton
-
Ну в моєму випадку воно називалось 1 спальня + 1 ден, так шо тут в цій обьяві просто припизділи
-
Тут під домом волмарт, фортінос, доларама і куча ще всього, школа католицька класна, кароч подобається. Окраїна канєш, але не посеред поля де ніхера рядом нема
-
Раз вже говоримо, то ще скажу, шо регулярно повертаюсь до english ale Pompous Ass та single malt whisky cask matured beer Innis & Gunn Ще подобається майже все від Whitewater - farmer's daughter, high tide, blood moon