(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Великої різниці я не бачу. At least для мого особистого випадку
-
Waterloo на 700-1000 приємніше :)
-
А є хтось з Ватерлу хто працює в іт компаніїї що розташована там, бо багато чую яке це айті місто але всі чомусь на Торонто працюють. Нещодавно до нас наняли колегу канадійця також з Ватерлу, незручно ще питати чому там роботу не знайшов:) просто щоб розуміти чи варто рухатись та круто економити на ренті порівняно з норс йорком
-
У мене full remote :-) але тут є google, shopify, epam, oracle netsuite, mcafee, square Може просто зараз в принципі не найкращий час для хайрінгу 🤷♂ Є знайомий з місцевого гугла
-
Важко, коли потяг іде 1.5 години в одну сторону, + ком'ют по місту Це десь 2-2.5 години туди-назад Сама дорога виматує
-
Іронічно
-
Нє, стартап Америка-Канада Він в Ватерлу прожив роки 4, останнім часом хотілося в Торонто, попалася класна квартира за адекватний прайс, от він і переїхав Менеджмент хотів закрити офіс, але передумав 🥴 От тепер їздить періодично
-
В мого друга трішки інша ситуація - офіс в Ватерлу, а він в Торонто 😅 В них гібрид, буває, що треба 2 рази на тиждень Буває, що не треба декілька тижнів їздити Він без машини, тобто автобуси, карпул, потяги - так живе 4 місяці, почало бісити на десь другий 🥴