(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чи краще шукати якусь практику в компаніях? Самому писати, питати, пропонувати їм свою допомогу в обмін на досвід?
-
@AnnaStek
-
А можливо хтось знає якісь хороші курси по 3d? Чи від них особливого толку не буде? Бачу в пошуку люди писали, що тут курси не сильно допомагають
-
Минобороны Германии обратилось к федеральному правительству о дополнительных 3,8 млрд евро для помощи Украине на этот финансовый год, - Bild Дополнительные расходы должны быть представлены на утверждение парламента в июне. В том числе встречное финансирование. Как отмечается, министерство финансов одобряет это предложение оборонного ведомства.
-
по cybersecutiry. перший тиждень був про канадійську робочу культуру, складання резюме, кавер летерів, інтерв'ю і так далі. ось ці: www.culturelink.ca/cybersecurity-training-program/
-
Скажіть, будь ласка, що за місцеві курси? По 3d?
-
Дякую!
-
мені на місцевих курсах радили вказувати нерелевантний але місцевій досвід, тільки сильно не розписувати. аргументували тим що для багатьох роботодавців "канадійський" досвід важливий
-
Да, я понимаю что не все, но имхо людей которые воспринимали рашку прям врагом было меньшинство до 22
-
До речі, пропоную всім, хто чує москальську мову в незнайомому місці - донатьте на ПЖ або їх спільні проєкти, ось я зараз доначу на пульсотрони charity.okko.ua/
-
Так я на вп