(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас якраз були приколи з табло, по відео норм розібралися))) В будь-якому випадку мати роумінг обовʼязково на мою думку, і зауважте що укр оператори мають пакет роумінгу в Європі який не працює в Канаді і треба брати додатковий, це на прикладі Водафон
-
День 2
-
Ужгород-Будапешт-Франкфурт-Ванкувер, український роумінг пакет і по відео дзвінку допомогали, плюс вивчення карти аеропортів щоб приблизно розуміти що куди
-
Я точно вже не пам'ятаю, але здається, шо поворот шторки також притискав головку за допомогою pressure pads чи шось таке Я дисковод ніколи не розбирав, але пам' ятаю шось таке, шо на довгий час не можна було лишати закритим з дискетою всередині, тому шо головка лишалась притиснутою
-
🇱🇰Уряд Шрі-Ланки направить до Росії делегацію високопосадовців для пошуку та з’ясування долі понад сотень громадян, які беруть участь у війні проти України. Наразі влада країни вже розпочала офіційне розслідування, для з’ясування того, як шріланкійців заманюють для участі у війні проти України. #ШріЛанка #Росія Підписатись на Мілітарний
-
Якщо питання до мене, то фотоапарат це річ повністю створена для фото, тому буде мати більше функціоналу та видавати кращі результати, ніж телефон, у якого це одна з багатьох функцій. Тобто телефону буде достатньо для більшості випадків, але якщо ви займаєтесь фото професійно, то потрібен вже інший рівень заліза
-
Так а зачем? Фото плохого качества или что не так?
-
дивлюсь, у Вас субота гарно проходить, по точності натиснень на клавіатурі 🥂