(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну в Європі(скажу про Італії) але і це стосується і інакших країн. - податки вищі ніж в Канаді - квартиру дуже важко знайти особливо якщо ти приїзжий, тільки чують акцент половина каже що вже здано. - та навіть молодим італійцям важко знайти( хочуть крім контракту ще гаранта і т.д.) - агентство бере 1, а в Мілані/Туріні 2 місяця… 2 місяця Карл, за свої послуги(навіть коли ти сам знайшов квартиру і сам їм позвонив) + треба 2-3 місяця лишати завдаток за квартиру + перший місяць. - дуже часто квартири з ремонтом в 80-тих - зарплати в ІТ 2.5-3к максимум зі всіма бонусами - дужееее багато хто по припливав на лодках - на одну зарплату будеш жити в 0 - Єдиний дуже хороший + це смачна їда. - І що в ІТ майже завжди тобі роблять безлімітні контракти і дууууже маленький шанс що тебе звільнять Це мій досвід за 16 років тут
-
А чому?
-
Мова йде напевно про північ району)
-
І викреслила зі списку скарборо, бо я на нього дивилась)
-
Заскрінила, дякую!
-
Не треба селитись точно північ етобіко, rexdale, біля джейн фінч, скарборо, це якщо Торонто. Інше вже справа смаку, мене підбішує мацковский та псковский акцент в Воні і на іншому півночі типу РХ, якого прям чутно багато. Але може комусь це ок, і не помічає))