(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я погоджуюсь що це дуже залежить від компанії і поточних їх цілей. Мій досвід стосувався саме великих компаній / корпорацій. Але я сама зараз шукаю роботу, де треба тримати команду в тонусі)
-
Я розумію що всі хто вʼїхав до 31 березня, і мають довгострокові плани жити в БС, отримають MSP. Це провінційна страховка
-
Для мене це взагалі цікава тема, але обговорити немає з ким. 🤭 В мене є два рекрутери в вані з якими я в гарних відносинах. І я з ними консультувалась коли мій чоловік роботу шукав. Відповідь була від них про те, що нам якщо чесно не дуже важливо як багато велью він принесе компанії, нас більше цікавить чи не спричинить він репутаційні ризики. Типу защимить десь індуса або гея. Тому східна європа дня них як ред флег. І на першому скрінінгу з рекрутером радили не про свої професійни скіли розповідати, а більше фокусуватисяна емоційному інтелекті, емпатії і толерантності.
-
Звісно залежить від вакансії, але конкуренція тут дуже висока. Я про ванкувер кажу з точки зору роботи в айті. Я на різних мітапах з рекрутерами знайомилась і зробила висновки що тут дискримінують white male from Eastern Europe without Canadian experience.
-
Всем привет. У меня созрел ряд вопросов для тех, кто приехал по Куает и релокейтился с других провинций в БС. Один из основных - все еще реально получить хелс кард? на сайте БС вычитал вот такие условия: To be eligible you must: • Hold a CUAET Temporary Resident Visa/Visitor Visa, a CUEAT Work Permit, Permanent Resident document or Canadian Citizenship • Make your new home in B.C. • Be physically in B.C. for at least six months in a calendar year
-
@sdwvit @andriiblake тут хлопчик хоче консультацію по кріпті
-
А те що він порушив якось корєлюється з тим що Вася, Петя, Стьопа порушив? Просто не зовсім зрозумів
-
Я то звідки знаю, я ж не слідкую за ними
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/ukraine.html
-
Здесь требования касательно справки о несудимости