Я був в Монреалі 2 рази, другий раз рівно 2 тижні назад. Так, Монреаль теж нереально гарний, і в плані кухні там просто топ. Що мені не подобається - це те, що в ДТ та ж проблема що й в Торонто - все в першу чергу для машин. Пішохідні вулиці є, але вони поза ДТ (за винятку однов в old city).
Раніше теж думала як ви. Рахувала по грошах та перспективах імміграції, пошуку роботи якщо теперішню втрачу. Але виявилося, що треба було оцінювати не лише логікою. Все вигідно, лише щастя немає.
Не знаю. Тротуари є, але багато машин та бомжів. І ходити немає куди - Байворд це десь кілометр, Спаркс стріт 3 квартали, Лансдаун невелика площа.
Я біла Рідо каналу гуляла, дуже гарно і чисто, але немає поруч нічого, навіть кави випити біля води
Церез це тут дуже сильний патерн, коли нормальне місто тільки в даунтауні, тому що даунтаун це та частина, чеу побудували до 1950 і, якщо пощастило, не сильно знесли заради якогось всратого фрівею.
Тільки місце, що подобається дитині, рідко заходить дорослим 🤷♀ ви ж не будете по їх майданчикам лазити. А поруч ні кафе, ні навіть тренажерів на відкритому повітрі.