(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прийдеться платити
-
Сцюка
-
My cock size is 24cm 🥳
-
win-win
-
🔻 Генштаб ВСУ подтвердил, что в Севастополе в ночь на 19 мая подбит рашистский ракетный корабль "Циклон" Это был последний носитель крылатых ракет рф в Чёрном море. Малые ракетные корабли проекта 22800 (малые корветы) - серия российских многоцелевых малых ракетно-артиллерийских кораблей (МРК) 3-го ранга с управляемым ракетным вооружением ближней морской зоны.
-
Вспомнилось почему-то: Вовочка приходит в школу и говорит учительнице: - Марь Иванна! Я больше у вас учиться не буду - в Америку уезжаю. - Это как, Вовочка? Почему? - Да вот письмо пришло - мой дедушка в Америке ослеп, а у него ферма, два завода, пятнадцать магазинов. .. Трудно ему, надо помогать. - А ты напиши дедушке, чтобы продал все, деньги в "Красный крест" перевел, а сам сюда приехал. А мы ему поможем, над ним всем классом шефство возьмем... - Марь Иванна, в письме ясно написано - дедушка ослеп, а не ебанулся.
-
У контексті історії із генералом Содолем (та і не тільки, можна ще згадати командування 115 ОМБр) важливо відзначити, що це один із прикладів системної проблеми. Її можна сформулювати так: для солдата відповідальність є, для генерала — немає. Є тільки підвищення за провали. У Содоля все було чудово як за попереднього главкома, так і за нового. Що тільки підкреслює системність проблеми. Так, у нас багато достойних, розумних та людяних командирів, але вони рідко мають визначальний вплив. Якщо ми цінуємо життя солдата, хочемо змінюватись на краще та перемагати, цю системну проблему слід вирішити. Щоб проблему вирішити, треба щонайменше окреслити її. І тут авангардом мають бути самі військові, передусім рівня комбатів та комбригів. Якщо ви маєте що сказати — говоріть. Так, це несе ризики незаконного переслідування з боку обʼєктів критики, але ми будемо вас підтримувати та тиснути. Добиватись змін. І рано чи пізно вони настануть. Не бійтесь казати про явно злочинні дії та скотське ставлення до вас і особового складу. Говоріть. Інакше шансів на зміни, а значить і на перемогу, у нас не буде.
-
Стерненко про это пишет как раз щас, да, поищи пост повыше
-
Ну я реально не знаю на що це розраховано, К люди які виїхали 3-5-10 років тому можуть приїхати на протязі 30 днів. Яка ціль? поза закон і попсувати життя трошечки. Ну тобто позитивного ефекту від такого не буде взагалі. Типу тих 10-100 чол що таки приїдуть якось вирішить ситуацію?